· 

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Hout staat synoniem voor warmte en werkt steeds isolerend.
Een parket zal zowel in de zomer als in de winter aangenaam aanvoelen, nooit te koud of te warm.
Een mooie parketvloer biedt steeds een meerwaarde aan uw woning. Gelukkig is de tijd voorbij, dat enkel de betere burgerij zich een houten eiken vloer kon veroorloven. Tegenwoordig zijn er parketten te vinden voor ieders budget. Je vindt zowel goedkopere als duurdere parketten op de markt.

Bij ChateauBois kan je opteren voor een reeds geoliede parket, alsook om het parket zelf te oliën.  Er zijn tal van kleuren. Ga je voor een parket met een natuurlijke uitstraling of toch liever voor een warme bruine tint?  Wij staan je graag bij met vakkundig advies en bekijken samen, wat voor jou de beste oplossing biedt.
Voor de olies werken wij samen met het merk Blanchon. Dit zijn professionele olies die steeds een zeer mooi resultaat garanderen.